Centrum voor  jeugd en gezin

 

Tot 18 jaar wordt de begeleiding gefinancierd door het Centrum voor jeugd en gezin. Dit valt onder de gemeente. Als we een contract hebben afgesloten met Centrum jeugd en gezin van de gemeente waarin je woont dan betaalt de gemeente via zorg in natura. Hebben we geen contract afgesloten dan kun je via Centrum jeugd en gezin een PGB aanvragen.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het WMO-loket van de gemeente waarin je woont. Je kan ons ook bellen of mailen en dan helpen wij je met deze aanvraag.

th.jpg
epe.png
gemeentezwolle.jpg

Zorg in natura 

 

Wanneer ISUPPORT een overeenkomst heeft met jouw gemeente dan kan de begeleiding worden gefinancierd via Zorg in Natura. In sommige gevallen kan er een eigen bijdrage worden gevraagd door het CAK.

 

 

 

iStock_000007528651XSmall.jpg

Persoonsgebonden Budget

 

Indien we geen overeenkomst hebben met jouw gemeente dan kunnen we begeleiding bieden via een Persoongebonden Budget. Volwassenen moeten een eigen bijdrage betalen naar inkomen bepaald door het CIZ. het PGB budget kan aangevraagd worden via het WMO-loket of bij het Centrum voor jeugd en gezin. De Sociale Verzekeringsbank krijgt het budget vervolgens in beheer

 

 

 

thrsn5bt39.jpg